Home

 

 Wat doen wij?

 

 Waar zitten wij?

 

 Offerte

 

 

 
 

Glasbewassing


De wijze waarop in Nederland hoger gelegen ramen gewassen worden is de laatste tijd enorm gewijzigd door de invoering van ARBO regels waardoor de lengte van de te gebruiken ladders drastisch werden beperekt. Dit leidde er toe dat het onmogelijk werd om voor veel panden een glazenwasser op maat te vinden.

Bij het bewassen van ramen is er al gauw een ladder nodig om de hogere ramen te bereiken. Er wordt gebruikt gemaakt van aluminium en houten ladders.
Sinds medio 2006 mag men niet hoger dan 7.50 meter werken op een ladder.

Get the Flash Player to see this player.Het Tuckerpoolsysteem, een systeem afkomstig uit Amerika wat ook wel telescoopglasbewasing wordt genoemd waarbij gebruikgemaakt wordt van gedemineraliseerd water. Door de stok te verlengen, is het mogelijk om tot 15 meter hoog ramen te wassen.
Dit systeem heeft een aantal voordelen, het neemt minder ruimte in en de ondergrond wordt niet beschadigd, bv. Planten, Gazon en Hagen.


Schoonmaakbedrijf van Bergen past alle bovenstaande technieken toe om uw ramen nagenoeg vlekkeloos schoon en helder te krijgen. Uiteraard vinden wij het normaal om ook het houtwerk en de vensterbanken schoon te maken. Dit doen wij met een langharige wasborstel.

Schoonmaakbedrijf van Bergen
Korte Heistraat 1a
5251CM Vlijmen
info@schoonmaakbedrijfvanbergen.nl

Tel:
  073-6315011
        06-50432426